Myymälävastaava Finntensid Oy:lle Ylivieskaan
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Myymälävastaava Finntensid Oy:lle

Finntensid on juuristaan ylpeä kotimainen yritys, jonka menestys nojaa rautaisen osaamisen ja asiantuntemuksen lisäksi ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu mm. siivouskoneet, pesulaitteet, siivoustarvikkeet, pesutarvikkeet.

Ylivieskalainen perheyhtiö on perustettu vuonna 1984. Yritys on kasvanut yhden miehen ja Saab 96n yhteenliittymästä vakavaraiseksi perheyhtiöksi, työllistäen lähes 20 alan ammattilaista. Omaa toimitilaa on käytössä yli 1400m2. Nimikkeitä valikoimassa on lähes 10000 ja toiminta-alueena on koko Suomi. Myymälässä on mahdollisuus tutustua erittäin laajaan tuotevalikoimaan.

Finntensid etsii asiakaspalvelun ammattilaista vastaamaan myymälän ylläpidosta sekä tuotemyynnistä.

Myymälävastaavana vastaat asiakkaiden palvelemisesta ratkaisukeskeisesti palveluprosessin alusta loppuun saakka. Asiakkaina on yritysasiakkaita sekä vähittäismyyntiasiakkaita. Huolehdit myymälän visuaalisuudesta, tuotevalikoiman sesonkimuutoksista sekä hylly- ja tuotehintojen ajantasaisuudesta. Osallistut myös mainoskampanjoiden toteutukseen. Tuotevalikoima on laaja aina kattaustarvikkeista lattianhoitokoneisiin, joten tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta perehtyä huolella myytäviin tuotteisiin tai aiempaa ymmärrystä puhdistuspalvelualan tuotteista. Näin ollen osaat kertoa tuotteista asiakkaille ja opastaa heitä tuotteiden käyttöön. Perehtymiseen sinulla on apuna yrityksen vahva tuki.

Odotamme sinulta toimeen tarttuvaa työskentelyotetta ja ehdottoman positiivista ja palvelualtista asennetta. Etuna sinulle on, mikäli sosiaalinen media ja sen innovatiivinen hyödyntäminen markkinoinnissa on sinulle entuudestaan tuttua. Edellytämme aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta. Hyötyä sinulle tässä tehtävässä on kaupallisesta koulutuksesta tai kokemuksesta esimerkiksi puhdistuspalvelualan esimiestehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja monipuolisen työn. Annamme tilaa uusille ideoille ja kehitysehdotuksille. Olemme reilu ja vakaa työnantaja ja meillä on vahva ammattitaito. Olemme kuuluneet Suomen Vahvimpien yritysten joukkoon jo useamman vuoden ajan!

Toivomme löytävämme joukkoomme positiivisella asenteella varustetun palveluhenkisen asiakaspalvelualan ammattilaisen, joka voisi aloittaa tehtävässä elokuun aikana. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Mari Mäkikangas, +358 40 129 1726anna-mari.makikangas@go-on.fi

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476173
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ylivieska