(Poistunut julkaisusta)

Myymälävartijoita pk-seudulle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Haemme asiakkaallemme

MYYMÄLÄVARTIJOITA PK-ALUEELLE


Haemme asiakkaallemme energisiä ja osaavia myymälävartijoita. Työkohteita on useita ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työsuhteet ovat muodoltaan kokoaikaisia ja osa-aikaisia. Kyseessä on vuorotyö sijoittuen aamu- ja iltavuoroihin kauppojen aukioloaikojen puitteissa. Työtä tehdään viikon jokaisena päivänä. Tehtävässä noudatetaan vartiointialan työehtosopimusta ja palkkaus on kilpailukykyinen.

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen ja henkilökunnan turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta, asiakkaan omaisuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös kameravalvonnan hallinta.

Turvallisuusalan tehtävät vaativat 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan sekä voimassa olevan vartijakortin (5 vuotta). Eduksi luemme kaasu- ja teleskooppipatukkaluvan, voimankäytön kertauskurssitodistuksen ja todennettavan EA pätevyyden. Odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, olethan nopea ja täytät hakemuksen oheisesta linkistä. Kutsumme haastatteluihin myös hakuajan sisällä.

Lisätiedot: paivi.suutarinen(at)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työntekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.