(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijöitä
Motonet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme Motonet-tavarataloihin ympäri Suomen

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

kesäsesongin ajaksi.

Oletko täysi-ikäinen, haluatko kehittyä kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Hae mukaan meidän vauhdikkaaseen porukkaan!

Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjaan, joka haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. 

Lue lisää kausitöistämme >>

Aidosti innostunut sesonkityöntekijä

Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, jotka ovat aidosti innostuneita työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjää pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. Katsomme eduksesi erityisosaamisen tavaratalojemme tuotteista, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. Varaosamyynti-, myymälä- ja kassatyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä.

Haemme kesäksi:

  • myymälätyöntekijöitä,
  • myyjiä varaosatiskille,
  • varastotyöntekijöitä,
  • kassatyöntekijöitä ja,
  • autonkuljettajia.

Lue lisää tehtävänkuvista täältä >>

Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä työtehtävä kiinnostaa sinua eniten. Voit myös valita useamman vaihtoehdon. Haettavat tehtävät vaihtelevat tavaratalon tarpeen mukaan.

Katso tavaratalokohtaiset haut avoimista työpaikoistamme >>

Meillä sinua odottaa

  • Työt yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa; aikaisemmat kesätyöntekijämme ovat kehuneet erityisesti työilmapiiriämme ja työkavereitaan. 
  • Kesätyöntekijöitään arvostava työpaikka; kesätyöntekijämme mahdollistavat menestyksekkään toiminnan kesän aikana, olet meille tärkeä.
  • Avulias työyhteisö; ketään ei jätetä yksin vaan yhdessä tekemällä pääsemme pidemmälle.
  • Mielekkäät työtehtävät; omaa osaamistaan pääsee hyödyntämään ja työn odotukset ovat selkeät.

Näin haet vauhdikkaaseen joukkoomme 

Huomioithan, että kesätyöt voivat alkaa jo porrastetusti maaliskuussa, joten merkkaathan hakemukselle milloin sinulle sopii aloittaa työt. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme kausityöntekijöillemme jatkoa syksyllä osa-aikaisuuden muodossa. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haetahan paikkaa nopeasti. Lisätietoja voit kysyä tavaratalopäälliköiltä, joiden yhteystiedot löydät tavaratalokohtaisista ilmoituksistamme.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.2.2021.