Myymälätyöntekijöitä
Motonet Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Pääkaupunkiseudun Motonet-tavaratalot hakevat kesätyöntekijöitä! 

Oletko täysi-ikäinen, haluatko kehittyä kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Hae mukaan meidän vauhdikkaaseen porukkaan!

Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjaan, joka haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. 

Lue lisää kausitöistämme>>

Innostunut kesätyöntekijä

Varasto-, myymälä- ja kassatyöskentely sekä varaosamyynti ovat henkilökuntamme päätehtäviä, joihin haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia tekijöitä kesäsesongin ajaksi. Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, joilla on aito innostus työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjätään pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. Varaosamyyjiltämme tosin toivomme tietämystä varaosista, mutta sekään ei tarkoita, että tarvitsisi olla seppä syntyessään.

Kesäksi haemme apuja seuraaviin tehtäviin:

  • kassa- ja myymälätyö,
  • varastotyö,
  • autonkuljetus (vain Espoon tavaratalot),
  • varaosamyynti ja
  • aamuhyllytys (n. klo 6-14).

Lue lisää työtehtävistä täältä>>

Kesätyöntekijänä sinulla on mahdollisuus tutustua eri työtehtäviimme oman kiinnostuksesi ja halukkuutesi mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi mitkä työtehtävät sinua kiinnostavat eniten ja missä yksiköissä olet valmis työskentelemään. Katsomme eduksesi erityisosaamisen tavaratalojemme tuotteista, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. 

Meillä sinua odottaa

  • Työt yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa; aikaisemmat kesätyöntekijämme ovat kehuneet erityisesti työilmapiiriämme ja työkavereitaan. 
  • Kesätyöntekijöitään arvostava työpaikka; kesätyöntekijämme mahdollistavat menestyksekkään toiminnan kesän aikana, olet meille tärkeä.
  • Avulias työyhteisö; ketään ei jätetä yksin vaan yhdessä tekemällä pääsemme pidemmälle.
  • Mielekkäät työtehtävät; omaa osaamistaan pääsee hyödyntämään ja työn odotukset ovat selkeät.

Näin haet vauhdikkaaseen joukkoomme 

Huomioithan, että kesätyöt alkavat jo porrastetusti maaliskuussa! Mahdollisuuksiesi mukaan tarjoamme kausityöntekijöillemme jatkoa syksyllä osa-aikaisuuden muodossa. Valitsethan hakulomakkeella (kohdassa sijainnit) kaikki ne toimipisteet, joissa olet halukas työskentelemään. 

Teemme henkilöstöpalveluyritys Adeccon kanssa yhteistyötä ja haun esikarsinnan toteuttaakin heidän HR-konsultti Emma Klemetti. Lisätietoja voit kysellä Emmalta sähköpostitse (emma.klemetti@adecco.fi) ja puhelimitse (0406242670) arkisin klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot