Myymälätyöntekijä
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Grolls Oy on osa ruotsalaista Swedol Ab konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta hyvää palvelua unohtamatta niin yritysasiakkaille kuin yksityisille kuluttajille. Grolls on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin suoraan liikkeestämme odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Kaikista myymälöistämme löytyy myös lämpösiirtopainokoneet, joilla voimme tehdä laadukkaat painatukset odottaessa.

 

Haemme nyt Grollsille

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

osa-aikaiseen työsuhteeseen, 20-30 tuntia viikossa.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti asiakaspalvelu sekä myyntityö myymälässä sekä lisäksi erilaiset logistiikan työtehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto ja purku, lajittelu sekä hyllyttäminen. Lisäksi pääset työskentelemään tekstiilipainatuksien parissa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ammattitekstiileistä, jalkineista tai henkilösuojaimista tai tekstiilipainatuksista.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, omatoiminen ja reipas. Tässä monipuolisessa roolissa pääset varmasti loistamaan, mikäli olet asenteeltasi työhön tarttuva ja työstäsi välittyy tekemisen meininki. Ensiarvoisen tärkeää on myös se, että sinusta välittyy aito halu palvella asiakkaita. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy halukkuutta oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tms.) ja aiempi kokemus kaupan alalta on vahvasti eduksesi. Työkieli on suomi ja toivomme sinun puhuvan myös englantia tarvittaessa.

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe 8.00-17.00. Töitä tehdään sekä Helsingissä Konalan myymälässä, että Espoossa Juvanmalmin myymälässä. Mahdollisuus kulkea työmatkat omalla autolla on lähes välttämätöntä myymälöiden sijaintien takia.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, osa-aikaisen työsuhteen (20-30 tuntia viikossa), mainion työyhteisön tuen työssäsi sekä alansa johtavat tuotteet, joita on mukavaa myydä. Saat luonnollisesti myös hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työsuhteesi solmitaan Go Onin kanssa ja saat työhösi tukea myös Go Onin HR-tiimiltä ja Go On-ketjun kattavat henkilöstöedut ovat heti käytössäsi. Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman pian ja kestävät elokuun loppuun. Tämän jälkeen tehtävässä on mahdollista jatkaa keikkaluontoisesti.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulla antaa Go On Helsingin Miia Peltonen p. 050 563 6047, maanantaisin klo 10-14 välillä. Älä turhaan odottele hakuajan päättymistä, etenemme ripesti sopivan henkilön kanssa, joten hakemuksia käsitelllään jo hakuajalla.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444416
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki