(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Tartutko toimeen empimättä? Löytyykö sinulta innostusta löytää ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin? Omaatko positiivisen asenteen eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Etsimme parhaillaan asiakkaallemme Kuopioon myymälätyöntekijää. Etsimme omatoimista ja asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä, joka on tulevaisuudessa valmis ja ennen kaikkea halukas tekemään töitä paremman asiakaspalvelun puolesta.

Laatu ja palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Teemme asioita tehokkaasti ja vaalimme yksinkertaista ja mutkatonta työskentelytapaa. Meillä on kovat tavoitteet ja vahva tekemisen meininki. Saamme asioita aikaan ja autamme myös toisiamme onnistumaan. Tekemistämme kuvaa välittömyys ja avoimuus. Huumoria ja hauskuutta löytyy myös, toki niin, että jokainen voi olla oma itsensä.

Tehtäviisi kuuluu tavaroiden vastaanotto ja purku, lajittelu sekä hyllyttäminen. Ensisijaisesti tulet kuitenkin palvelemaan asiakkaita myymälässä. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Työ on osa-aikatyötä, mutta tarjoamme heti alkuun ainakin muutamaksi kuukaudeksi täydet työtunnit. Jatkossakin sinulla on 20 viikkotunnin takuu. Tässä työssä pääset asenteellasi vaikuttamaan omaan tulevaisuuteesi ja hyvälle työntekijälle onkin luvassa tulevaisuudessa vakituinen työpaikka. Työaikasi tulee olemaan ma-pe 7.30 - 17.00 välisenä aikana

Työt alkavat pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Tuomas Lappalainen
tuomas.lappalainen@sihti.fi
p. 050 444 4476