(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020
Go On Oulu etsii Limingan alueelle/eteläpuolelle

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme usealle asiakkaallemme asiakaspalvelutaitoisia, positiivisen asenteen omaavia myymälätyöntekijöitä kesän ajaksi. Toimipisteet sijaitsevat mm. Limingan, Rantsilan ja Vihannin alueella. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassanhoito, hyllytys sekä muut myymälätyöskentelyyn liittyvät tehtävät. Toivomme sinulta kokemusta myymälä- ja asiakaspalvelutyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Nautit kiireestä ja asiakastyöskentelystä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. Työ on osa-aikaista, noin 30h/vko. Työt alkavat toukokuun alusta ja kestävät kesän loppuun saakka.

Edellytämme:
- Mahdollisuutta työskennellä myymälän aukioloaikoina kesän ajan
- Luotettavuutta ja itsenäistä työotetta
- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:
- Kesätyön, jossa saat sopivasti vastuuta
- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: TES
Työsuhteen kesto: 3-6 kk

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella pystyt työskentelemään ja millä ajankohdalla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh 040 058 0352 sekä Ronja Järvelä, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.