(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä
Go On Lappi-Koillismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Kylmänen Food Oy on suomalainen elintarviketeollisuuden perheyritys. Yritys on valmistanut ja myynyt lihatuotteita 1900-luvun alusta lähtien. Ensimmäisen kerran lihatuotteita myytiin Oulun kauppahallissa vuonna 1905. Vuodesta 1923 lähtien yrityksen toiminta on ollut säännöllistä tähän päivään saakka. Nykyisin tuotevalikoimaan kuuluvat myös mehut, liha- ja kalasäilykkeet, keitot, hillot, einestuotteet ja puolivalmisteiset pihvit.

Haemme kesäksi MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Kylmänen Food Sodankylän toimipisteeseen. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelutyö tehtaanmyymälässä.
Tehtävässä edellytetään asiakaspalvelutaitoa ja iloisen reipasta asennetta.
Olet osa tiivistä työyhteisöä, johon tuot mukanasi iloisen ja reippaan palveluasenteen.

Edellytämme:
- Hygieniapassia
- Itsenäistä otetta työntekoon

Tarjoamme:
- Keskimäärin 25 tuntia viikko
- Kannustavan ilmapiirin
- Mahdollisuus työllistyä osa-aikaisesti myös jatkossa

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkka: TES
Työn kesto: 5-6kk, mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen

Laita pikaisesti hakemusta osoitteessa: www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg gsm. 0400 926354

Go On Rovaniemi on Lappi - Koillismaa alueella henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.