(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen Pudasjärvelle

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme elintarviketeollisuudessa toimivalle asiakkaallemme pikaisesti reipasta ja iloista myymälätyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, kassa, kuormien purku, hyllyjen täyttö sekä muut kaupan yleiset tehtävät. Työpäivät ovat 6-10 tuntisia ja työt tapahtuvat pääsääntöisesti klo 8-20:15 välillä. Joustavuutta työaikojen suhteen vaaditaan esim. tapahtumien tai inventaarioiden vuoksi.

Hakijalta edellytämme hygieniapassia sekä kokemusta myymälätyöstä ja asiakaspalvelusta. Työ on fyysistä ja välillä kiireistä, joten hyvää paineensietokykyä, sekä fyysistä kuntoa vaaditaan. Työpaikka on savuton.

Edellytämme:
- Hygieniapassia
- Sujuvia ATK-taitoja
- Luotettavuutta ja itsenäistä työotetta
- Reipasta asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:
- Vastuullisen, vaihtelevan työn
- Pitkäaikaisen työsuhteen
- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: TES
Työsuhteen kesto: 6-12 kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen

Lähetä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Lisätietoa tehtävästä antaa HR-päällikkö Marja Parkkari, puh. 044 330 8824, marja.parkkari@go-on.fi

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.