(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä
Broman Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Motonet- ja AD VaraosaMaailma-yksiköt hakevat kesä- ja kausityöntekijöitä ympäri Suomen

Oletko täysi-ikäinen, haluatko kehittyä kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Hae mukaan meidän vauhdikkaaseen porukkaan!

Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjaan, joka haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Työllistämme tänä kesänä yhteensä noin 250 kesä- ja kausityöntekijää ympäri Suomen.

Yhdessä tekemisen meininki

Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on tutkitusti hyvä ja viihtyvyys huipussaan. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan mukavasti ja hymyssä suin. Työssä kehittyminen on meillä kunnia-asia, joten tarjoamme jokaiselle edellytykset kehittyä ja ylittää omat odotuksensa. Meillä kaikki sujuu, ja jos ei suju, laitetaan sujumaan. 

Aidosti innostunut sesonkityöntekijä

Varaosamyynti-, myymälä- ja kassatyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä, joihin haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia tekijöitä kausisesongin ajaksi. Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, jotka ovat aidosti innostuneita työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjätään pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. 

Kesä- ja kausityöntekijänä sinulla on mahdollisuus tutustua eri työtehtäviimme oman kiinnostuksesi ja halukkuutesi mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä työtehtävä sinua kiinnostaa eniten ja missä yksiköissä olet valmis työskentelemään. Katsomme eduksesi erityisosaamisen tavaratalojemme tuotteista, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. 

Hae reippaaseen joukkoomme 

Huomioithan, että kausi- ja kesätyöt alkavat jo porrastetusti maaliskuussa! Mahdollisuuksiesi mukaan tarjoamme kausityöntekijöillemme jatkoa syksyllä osa-aikaisuuden muodossa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.2.2019.