(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä, Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Rovaniemelle kaupan myymälätyöntekijää päivittäistavarakauppaan. Kaupassa työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palvelu ja rahastus kassalla, Posti-asiakkaiden palvelu, Veikkaus-myynti sekä tarvittaessa hyllytys ja muut myymälän työtehtävät. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Työvuoroja on tarjolla väh.30h/vk. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Edellytämme:

- Aiempaa kokemusta kaupan alan työehtosopimusta

- Mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa arkena ja viikonloppuna

- Aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja kaupan alaan

- Täysi-ikäisyyttä

- Veikkaus- ja Postiosaaminen ovat etusi

Tarjoamme:

- Määräaikaisen työsuhteen tunnetulla asiakkaallamme

- Hyvät työtunnit

- Kattavan perehdytyksen

- Go Onin rahanarvoiset henkilöstöedut sekä tuen työsuhteen ajan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 Go Onin HR-Asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tämä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Muista kertoa hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun jo haun aikana.