Myymälätyöntekijä / Pikahaku
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Asiakasyrityksemme It's Pure on puhtaan ruuan edelläkävijä Suomessa. Yritys on samaa ketjua Punnitse & Säästä myymälöiden kanssa. It's Puren jokaisessa myymälässä luomutuotteiden osuus on yli 50 %. Myymälöissä panostetaan puhtaisiin ja reiluihin valintoihin, ja tarjoataan vastuullisesti tuotettuja irtotuotteita sekä huolella valittuja pakattuja tuotteita, unohtamatta kuitenkaan syömisen iloa ja herkuttelun himoa!

Uudistuvista Punnitse & Säästä-myymälöistä syntyy kattava ja palveleva It's Pure-myymäläverkosto. Ensimmäinen täysin uudistettu myymälä avautui toukokuussa 2017 ja nyt It's Pure myymälöitä on jo yhdeksän. Ketjun liikevaihto vuonna 2017 oli noin 10 m€ ja ketju työllistää noin 150 henkilöä.

Haemme asiakasyrityksellemme MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ. 

Työnkuvaus:

Tässä työssä Myymälätyöntekijä tulee työskentelemään liikkeen edessä, tarjoten mahdollisille asiakkaille myymälän tuotteita maistiaisiksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen henkilö, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta. Sinulla voi jo olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole edellytys. Asenne ratkaisee tässä tehtävässä ja parhaiten menestytkin, jos sinulla on aito halu palvella ja omaat energisen otteen työhön. 

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja keräämään omaa verkostoa. Palkkaus menee kaupan alan TES:sin mukaisesti. Työtä on mahdollista tehdä hyvinkin joustavasti, joten tämä on sopiva myös opiskelijoille tai tilanteeseen missä etsitään osa-aikatyötä. 

Hakuprosessi:

Hae paikkaa sivujemme www.workpower.fi > Myymälätyöntekijä ja Tampere. Ensimmäiset työvuorot tulevat hyvinkin nopeasti tarjolle, joten lähetä hakemuksesi heti ja ota meihin yhteyttä. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226664
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere