Myymälätyöntekijä Pietarsaareen!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Erkin Halli on pian kolmekymmentävuotiaan historian omaava sekatavarakauppa Pietarsaaressa. Myymälästä löytyy tuotteita moneen eri lähtöön, niin kotiin kuin myös vapaa-ajan tarpeisiin aina työkaluista harrastusvälineisiin ja sisustustuotteisiin. Erkin Halli on myös tunnettu varsin kilpailukykyisistä hinnoistaan, ei siis ihme että myymälään tullaan kaupoille hieman kauempaakin.

Toiminnan kehittyessä etsimme myymälään kahta MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme Erkin Hallin osaavaan henkilöstöön vahvistuksia. Etsimämme henkilöt ovat avainasemassa siinä, että myymälässä asioivat asiakkaat kokevat saavansa ammattitaitoista palvelua ja sen vuoksi palaavat asioimaan myymäläämme uudelleenkin. 

Edellytämme hakijoilta molempien kotimaisten kielten hallintaa, sillä myymälässä työskentely vaatii jatkuvaa kommunikointia asiakaskuntamme kanssa. Aiempi kokemus myymälässä työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Osaava henkilökunta perehdyttää sinut tehtäviisi.

Toivomme hakijoilta oikeanlaista työskentelytapaa, olet ahkera ja asiakaspalvelu sekä hyvien kokemusten tuottaminen ovat sinulle lähellä sydäntä. Tyyppinä olet positiivinen, avoin sekä omaat halun toimia yhteisen hyvän eteen. Sen lisäksi olet luotettava sekä joustava tyyppi, jolle esimerkiksi aika ajoiin tehtävät ilta- tai viikonloppuvuorot eivät ole ongelma.

Tarjoamme valituille henkilöille mukavan ja viihtyisän työympäristön sekä haastavan, mutta palkitsevan toimen monipuolisten myymälätöiden parista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sen koeaika suoritetaan vuokratyönä Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Eezyn Kokkolan toimistolta.

Jasmin Isohanni

HR-Konsultti

040 3075241

jasmin.isohanni@eezy.fi

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476421
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pietarsaari