(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä, Lukkoluket Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Asiakkaamme Lukkoluket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja ABLOY-valtuutettu lukkoliike. Heidän tehtävänään on kehittää asiakkaiden omaisuuden turvaa. Heidän ammattitaitonsa perustuu pitkään osaamiseen ja jatkuvaan koulutukseen, joka tarkoittaa juuri sinun turvatarpeiden kustannustehokasta ratkaisemista kaikilla turvallisuuden osa-alueilla – suunnittelusta toteutukseen.


Etsimme heille nyt ammattitaitoista 

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, myymälän ja varaston ylläpitotehtäviä, pienimuotoista tarjouslaskentaa, avainhallintaan liittyviä työtehtäviä sekä tuotteiden kasaus- ja sarjoitustehtäviä. Tärkeää on, että haluat palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy

  • kokemusta myymälätyöstä 
  • ymmärrystä lukitus- ja turvallisuusalasta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä
  • ajankohtaiset tietotekniset taidot
  • pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön

Arvostamme lisäksi reipasta ja positiivista asennetta. Työnhakijoilta odotamme myös nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Asiakkaamme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen menestyvässä yrityksessä, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen päivittäisessä työssä. Tarvittaessa asiakkaamme auttaa myös asunnon etsimisessä, joten hae rohkeasti kauempaakin! 

Työ on kokoaikaista, arkisin tehtävää päivätyötä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemus jo tänään alla olevan linkin kautta! Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=562 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnista vastaava Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.