(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä lukitus- ja kiinteistöratkaisuihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Etsimme asiakkaallemme AM Lukkoasemalle suorarekrytointina myymälätyöntekijää lukitus- ja kiinteistöratkaisuiden myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin Jyväskylään.

AM Lukkoasemalla on AAA-luottoluokitus ja yritykselle on myönnetty Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit vuonna 2018.

Nopeus, organisointikyky ja huolellisuus = Sinä? 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet omatoiminen, vastuullinen ja luotettava työntekijä, jolle myynnin ja asiakaspalvelun tehtäväkenttä on tuttua aiemmalta työuralta. Olet tottunut hoitamaan useampia tehtäviä samanaikaisesti kiireellisissäkin tilanteissa. Nopeus, organisointikyky ja huolellisuus ovat sinun vahvoja ominaisuuksiasi. Sinulla tulee myös olla halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa lukitusjärjestelmien parissa.

Tehtävänkuvaus:

Myymälätyöntekijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi avain- ja sarjoitustilaukset, yksityishenkilöiden tarjouspyyntöjen käsittely, töiden vastaanotto ja valmistelut, monipuolinen asiakaspalvelu myymälässä, puhelimitse ja sähköpostitse sekä varaston ylläpito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa koulutusta: esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta
- teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta alaa kohtaan
- vähintään 3 vuoden työkokemusta myynti/asiakaspalvelutehtävistä
- sosiaalista luonnetta ja myyntihenkisyyttä
- sorminäppäryyttä ja hyvää numeromuistia koodikielisessä työympäristössä
- hyviä tietoteknisiä perustaitoja
- nuhteetonta taustaa

Tarjoamme:

Pitkäaikaisen työpaikan yrityksestä, joka on alalla hyvin tunnettu ja luotettu toimija. Heillä pidetään huolta työntekijöistä ja pyritään kehittämään toimintaa. Työhyvinvointia lisäävät työntekijöiden yhteiset iltamat, työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto.

Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla on kokopäivätyö ja myymälä avoinna arkisin 8-16.00. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit myymälätyöntekijän paikasta, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä mahdollisimman pian. Huomoithan, että haastattelemme jo hakuajalla. Ensimmäisen kierroksen haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelun AM Lukkoaseman tiloissa. Tarkemmista ajankohdista informoimme asianosaisia hakuprosessin edetessä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Elina Forssell / elina.forssell@workpower.fi, puh. 040-7069967

Avainsanat: rekrytointi, myymälätyöntekijä, kokopäivätyö, päivätyö, lukitus, oviautomatiikka