(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä (Liminka-eteläinen alue)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Go On Oulu etsii Limingan alueelle/eteläpuolelle

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme usealle asiakkaallemme asiakaspalvelutaitoisia, positiivisen asenteen omaavia myymälätyöntekijöitä kesän ajaksi. Toimipisteet sijaitsevat mm. Limingan, Rantsilan ja Vihannin alueella. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassanhoito, hyllytys sekä muut myymälätyöskentelyyn liittyvät tehtävät. Toivomme sinulta kokemusta myymälä- ja asiakaspalvelutyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Nautit kiireestä ja asiakastyöskentelystä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. Työt alkavat kesäkuun lopussa (sovittavissa myös erikseen) ja kestävät kesän loppuun saakka, jatko on mahdollinen.

 

Edellytämme:

- Mahdollisuutta työskennellä myymälän aukioloaikoina kesän ajan

- Luotettavuutta ja itsenäistä työotetta

- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

 

Tarjoamme:

- Kesätyön, jossa saat sopivasti vastuuta

- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus: TES

Työsuhteen kesto: 1-3 kk, jatko mahdollinen

 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella pystyt työskentelemään ja millä ajankohdalla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh 040 058 0352 sekä Ronja Järvelä, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.