Myymälätyöntekijä (keikkatyö)
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021
Haemme K-Ryhmän asiakkaillemme MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ Joensuuhun ja lähialueille.
 
Työtehtäviisi kuuluvat myymälän päivittäiset työtehtävät kuten kassatyöskentely, hyllytys sekä kuorman purku. 
Tehtävässä tulet työskentelemään kaupan käyntikorttina, joten toivomme sinulta iloista ja positiivista palveluasennetta, sekä hyvää paineensietokykyä. Lisäksi toivomme että olet motivoitunut ja tehokas työssäsi, etkä pelkää pientä kiirettä.  Työtä tehdään kaikkina kaupan aukioloaikoina, sekä arkena että juhlana. 
Haemme tekijää, joka pystyisi tehdä useamman vuoron viikossa, sekä vastaanottamaan vuoroja joustavasti. Työ on keikkaluontoinen, mutta töitä tehdään asiakkaan tarpeen mukaisesti. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää kokemustasi kaupan alan tehtävissä, sekä perehdytyksen työtehtävään mikäli et ole vielä kassataidoissasi alan ammattilainen. Lisäksi Go Onin työntekijänä saat alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.
 
Katsomme eduksi kaupan tuotteiden tuntemuksen sekä kokemuksen kaupassa työskentelystä.
 
Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
 
Kiinnostuitko?
 
Palkkauksessa sovellamme kaupan alan työehtosopimusta. Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-16), helka.kurittu@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494044
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu