(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä Hydroscandille
Hydroscand Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Hydroscand Oy
Hydroscand-konserni aloitti 1969 Tukholmassa ja on nykyisin Skandinavian markkinajohtaja letkuissa ja johdinkomponenteissa. 220 miljoonan euron liikevaihdolla (2017) ja yli 1100 työntekijällä palvelemme yli 21 000 asiakasta Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

170 toimipaikkamme ja 400 jälleenmyyjämme ansiosta olemme aina lähellä asiakkaitamme. Toimipaikoissamme on suuret varastot, nykyaikaiset koneet, kokemusta ja tietoa hydrauliikkaletkuista sekä johdinkomponenteista. Meillä on täydellinen valikoima hydrauliikkaletkuista ja johdinkomponenteista yli 20 000 artikkelin varastossamme. Sen lisäksi meillä on kaikentyyppisiä letkuliittimiä, adaptereita, leikkuurengasliittimiä, ORFS-liittimiä, putkenkiinnittimiä, venttiilejä sekä kaikenlaisia tarvikkeita. Meillä on myös laaja valikoima teollisuusletkuja ja liittimiä. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja.
Toimenkuva
Haemme Hydroscandille Turkuun vakituista työntekijää myymälätehtäviin. Myymälätyöntekijän tehtäviin kuuluu tiskillä myyntityöt, sekä asiakkaiden palveleminen. Osa letkuista ja liittimistä valmistetaan / huolletaan / korjataan asiakkaan odotellessa, joten työntömitta pitää olla tuttu väline.
Odotamme sinulta
Sinulta löytyy jonkin verran asiakaspalvelukokemusta, halua ratkaista asiakkaiden ongelmia, sekä teknistä kiinnostusta. Mekaanisten laitteiden parissa työskentelykokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin se, että olet innostunut, reipas ja halukas oppimaan uutta.
Muut tiedot
Työaika arkisin 7:30-16:30 (7,5h/pvä). Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen ja saatat kohta olla osa asiakkaan huipputiimiä! Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.02.2020 mennessä.