(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä elektroniikkahuollon liikkeeseen
mcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020
Yritysesittely

mcare Oy on vuonna 2010 perustettu Apple-tuotteisiin keskittynyt palveluyritys. mcare on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Apple-palveluyritysten joukossa ja on Suomen suurin pelkästään Apple-teknologian ympärille tuotettuihin palveluihin keskittynyt toimija. Yritysasiakkaiden joukossa on muun muassa Suomen johtavia mainos- ja arkkitehtitoimistoja, asiantuntijaorganisaatioita ja oppilaitoksia.

Työnkuvaus

Etsimme nyt innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä myymälätyöntekijää mcarelle Helsingin Kamppiin, vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on kokoaikainen maanantaista perjantaihin.

Myymälätyöntekijän tehtävässä toimit asiakaspalveluroolissa Applehuoltoihin erikoistuneessa liikkeessä. Ensisijainen tehtäväsi on vastata erilaisiin asiakaspyyntöihin sekä tiedusteluihin kasvotusten myymälässä. Nämä pyynnöt ja tiedustelut koskevat useimmiten laitteiden korjauksia ja laitteiden käyttöä. Lisäksi hoidat erilaisia logistiikkatehtäviä, kuten laitteiden lähettäminen, vastaanottaminen ja kirjaaminen sisään.

Positiivisella asiakaspalveluhenkisyydelläsi varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen. Tavoitteena on laadukas palvelu ja tyytyväinen asiakas! Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja päivität heille korjattavien laitteiden tilannetta. Lisäksi työhösi kuuluu kassatyöskentely.

Mitä odotamme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja olet kiinnostunut elektroniikasta ja Apple-laitteista. On myös tärkeää, että puhut erinomaista suomen ja englannin kieltä, jotta asiakaspalvelu sujuu vaivattomasti. Henkilönä omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Työskentelet mielelläsi kiireisessä ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä, jossa ajanhallinta sekä työtehtävien priorisointi eivät tuota sinulle ongelmaa. Lisäksi vaikeamman pulman kohdatessasi pystyt tarkastelemaan, suunnittelemaan ja ratkaisemaan tilanteen joko itsenäisesti tai yhteistyössä tiimisi kanssa.

Mitä tarjoamme?

Asiakasyrityksemme mcare tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan, mukavan työyhteisön ja positiivisen tekemisen meiningin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja uudessa roolissasi pääset vahvistamaan ammattitaitoasi tekemällä tiivistä yhteistyötä tiimisi muiden osaajien kanssa.

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhdessä Temp-Teamin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen.

Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus mcaren joukkoon! Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Myymälätyöntekijä elektroniikkahuollon liikkeeseen. Muista, että hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta rekrytoijalle enemmän, kuin pelkkä CV - kerro meille ansioluettelosi lisäksi, miksi olet kiinnostunut työskentelemään mcarella ja mitä osaamista haluat tuoda tiimiin. Odotamme innolla hakemustasi 4.8.2020 mennessä!