(Poistunut julkaisusta)

Myymälätyöntekijä (elekroniikkalaitteet)
Temp-Team Finland Oy / mcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Yritysesittely

mcare Oy on vuonna 2010 perustettu Apple-tuotteisiin keskittynyt palveluyritys. mcare on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Apple-palveluyritysten joukossa ja on Suomen suurin pelkästään Apple-teknologian ympärille tuotettuihin palveluihin keskittynyt yritys. Yritysasiakkaiden joukossa on muun muassa Suomen johtavia mainos- ja arkkitehtitoimistoja, asiantuntijaorganisaatioita ja oppilaitoksia.

Työnkuvaus

Etsimme nyt mcarelle uutta vahvistusta Helsinkiin, nimikkeellä

Customer Care Officer / Myymälätyöntekijä


Oletko kiinnostunut elektronisista laitteista, puhelimista ja modernista teknologiasta?

Customer Care Officer -tehtävässä toimit asiakaspalveluroolissa puhelinhuoltoon erikoistuneessa liikkeessä. Ensisijainen tehtäväsi on vastata erilaisiin asiakaspyyntöihin sekä tiedusteluihin joko puhelimitse tai kasvotusten myymälässä. Nämä pyynnöt ja tiedustelut koskevat useimmiten laitteiden hinnoittelua, saatavuutta ja korjaustilanteita.

Positiivisella asiakaspalveluhenkisyydelläsi varmistat hyvän asiakaskokemuksen. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja päivität heille korjattavien laitteiden tilannetta. Lisäksi työhösi kuuluu kassatyöskentely.

Tehtävä alkaa maaliskuussa.

Mitä odotamme sinulta?

- Myynti- tai asiakaspalvelukokemusta
- Erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa
- Elektronisten laitteiden sekä modernin teknologian tuntemusta tai vahvaa mielenkiintoa niitä kohtaan
- Arvostamme elektroniikka-alan koulutusta

Henkilönä omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot. Työskentelet mielelläsi kiireisessä ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä, jossa ajanhallinta sekä työtehtävien priorisointi eivät tuota sinulle ongelmaa. Lisäksi vaikeamman pulman kohdatessasi pystyt tarkastelemaan, suunnittelemaan ja ratkaisemaan tilanteen joko itsenäisesti tai yhteistyössä tiimisi kanssa.

Mitä tarjoamme?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan, mukavan työyhteisön ja positiivisen tekemisen meiningin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja uudessa roolissasi pääset vahvistamaan ammattitaitoasi tekemällä tiivistä yhteistyötä muiden tiimisi osaajien kanssa. Huipputekijöille tarjoutuu mahdollisuus edetä kiinnostuksen ja taitojen perusteella mcaren organisaatiossa.

Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Temp-Teamin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen.

Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus mcaren joukkoon! Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Customer Care Officer viimeistään 28.2.2019. Muista, että hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta rekrytoijalle enemmän, kuin pelkkä CV.