(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsuunnittelijoita myymälä- ja konseptisuunnittelutiimiin (vakituinen ja määräaikainen)
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Onko sinulla osaamista ja näkemystä myymäläsuunnittelusta ja myymälöiden rakentamisesta? Haluatko työskennellä myymäläsuunnittelun parissa ja uudistaa kasvavaa ja kehittyvää myymäläverkostoamme?


Rekrytoimme Tokmannille kivoista työkavereista koostuvan tiimimme vahvistukseksi kaksi myymäläsuunnittelijaa tuottamaan myymälä- ja ilmesuunnitelmia uudistettaville ja uusille Tokmanni -myymälöille. Toinen tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen on noin vuoden mittainen sijaisuus.


Työtehtäviäsi


Toimit myymäläsuunnittelutiimissämme tuottaen uusien ja remontoitavien myymälöiden myymälä- ja ilmesuunnitelmia. Teet tiivistä yhteistyötä myymälöiden ja sisäisten sekä ulkoisten rakentamiseen liittyvien sidosryhmien kanssa. Huolehdit oma-aloitteisesti myymäläsuunnitelmien tuottamisesta annettujen aikataulujen ja myymäläsuunnitteluprosessin mukaisesti. Vastaat itsenäisesti suunnitelmien oikeellisuudesta ja toteuttamiskelpoisuudesta rakennusprojekteissa. Tuottamasi suunnitelmat sisältävät esimerkiksi myymäläosastojen ja –alueiden sekä varastotilojen sijoittelun ja tavaroitusta koskevat piirustukset.


Viestit aktiivisesti sekä myynnin että projektihenkilöiden kanssa ja käyt heidän kanssaan läpi myymälä- ja ilmesuunnitelmia prosessin eri vaiheissa sekä ratkot ja välität oikeille henkilöille projektin aikana esiin nousevia kysymyksiä. Tärkeitä sidosryhmiäsi myynnin ohella ovat esimerkiksi arkkitehdit ja rakennuttajat, tekniset asiantuntijat, IT- ja toimitusketjuorganisaatio, logistiikka sekä kalusteprojekteja toteuttavat henkilöt.


Mitä odotamme sinulta?


Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet tarkka, organisointikykyinen ja hyvällä projektinhahmotuskyvyllä varustettu tekninen suunnittelija tai vastaava, jolla on aiempaa kokemusta myymälä- ja ilmesuunnitelmien toteuttamisesta. Työssä tarvitaan kykyä koordinoida tekniseen toteutukseen liittyviä asioita erilaisten projektiin osallistuvien asiantuntijoiden kanssa. Myymäläympäristön ja asiakaskäyttäytymisen sekä rakennuslainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi.


Hallitset CADmatic tai Autocad -ohjelmien sekä MS Officen perusteet. Adobe Photoshop- ja Illustrator –ohjelmistojen hallitseminen katsotaan eduksi. Erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä, sillä työhösi kuuluu paljon yhteystyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa ja myymäläsuunnitelmien eteenpäin viemistä myymäläkentällä.


Aikatauluissa pysymiseen tarvitaan järjestelmällistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa ja kykyä hallita keskeneräisten tehtävien muodostamaa kokonaisuutta. Toisinaan työssä tulee vastaan tilanteita, joissa on tärkeää pystyä reagoimaan muutokseen ja käyttämään luovuuttakin tilanteeseen sopivan ratkaisun löytämiseksi.


Työssä tulee noudattaa rakentamiseen liittyvää lainsäädäntöä. Matkapäiviä tässä työtehtävässä kertyy kuukausittain muutamia. Työskentelymme on monipaikkatyötä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tässä työssä pääset luomaan Suomen suurimman halpakauppaketjun myymälöihin toimivia myymäläpohjia ja helppoja asiointiympäristöjä asiakkaille ja henkilökunnalle. Työ on antoisaa, sillä pääset näkemään työsi jäljen konkreettisesti ja vaikuttamaan myymäläsuunnitelmien avulla Tokmannin myyntiin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä osana mukavaa ja kannustavaa kaupan alan huippuosaajista koostuvaa myymälä- ja konseptisuunnittelutiimiämme.


Hakuohje ja lisätiedot


Avoinna mukavassa tiimissämme on kaksi paikkaa, joista toinen on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa helmikuussa 2021 ja jonka kesto on noin 12 kk. Toimistopäivinä työpisteesi sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä, vain reilun 30 minuutin matkan päässä Kehä III:lta.

 
Kiinnostuitko? Hienoa! Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelu- ja konseptipäällikkö Petteri Forsblom sähköpostitse: petteri.forsblom@tokmanni.fi.


Hae tehtävää viimeistään keskiviikkona 9.12. täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuslomakkeella myös palkkatoiveesi.