Myymäläsiivoojia Saarijärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Saarijärvelle.

ISS Palvelut 
huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta myymäläympäristössä. Työaika sijoittuu ma – la klo 6-11.30 välille, 5 – 5,5h päivässä. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja osa-aikaisia.

Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aikaisempi siivoustyökokemus ja alalle soveltuva koulutus katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tulet tarvitsemaankin hyvää peruskuntoa, sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme
 sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi
 viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 4.10.2020 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384631
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kannonkoski, Saarijärvi, Uurainen, Äänekoski