Myymäläsiivoojia Ouluun
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Nyt etsimme tiimiimme

 

KOKOAIKAISIA MYYMÄLÄSIIVOOJIA OULUN ALUEELLE

   

Pesti on kokoaikainen, jossa työtunteja kertyy noin 37,5h/vko. Työajoissa ja tunneissa voidaan myös joustaa työntekijän toiveiden mukaan. Työtä tehdään aamupainotteisesti pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Työaika on klo 7.00-16.00 välillä. Etsimme siis joukkoomme aamuvirkkua siivoojaa! Tehtävänäsi on huolehtia asiakaskohteidemme myymälöiden siisteydestä huipputiimissä. Työt alkavat mahdollisimman pian!

   

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta ja asiakaspalvelullista otetta työhön, sillä siivoustyötä tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden ollessa paikalla. Arvostamme oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus tässä tehtävässä ei ole välttämättömyys, sillä kannustamme ja tuemme sinua mieluusti kouluttautumaan oppisopimuskoulutuksella työn ohessa.  Hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat.  

   

 Saat meiltä:  

- Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  

-  Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.  

- Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

- Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.  

   

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, niihin vastaa mielellään Palvelumestari Pinja Heikkuri osoitteesta pinja.heikkuri@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

   

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507412
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Oulu