Myymäläsiivoojia Mikkeliin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Hei sinä siivousalan ammattilainen! Kyllä, juuri sinä! Oletko aamuihminen?  Etsitkö pitkäaikaista työtä siivouksen parissa, vai onko kesätyö vielä kiikarissa? Tämä voi olla sinun tilaisuutesi!

Haemme nyt kahta motivoitunutta ja ahkeraa MYYMÄLÄSIIVOJAA asiakkaallemme Mikkeliin!

Myymäläsiivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti mm. kassa-alueiden, vessojen ja yleistilojen siivous. Työvuorot alkavat klo 05.00 ja työaika on n. 7,5h / päivä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä. Et pelkää työntekoa ja sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Olet sosiaalinen luonne ja työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto katsotaan eduksi. Kohde sijaitsee muutaman kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.

Tarjoamme kokoaikaista ja vakaata työsuhdetta pitkäaikaiseen työtehtävään yhdelle motivoituneelle työntekijälle. Tarjolla on myös loistava kesätyön mahdollisuus monipuolisessa ja opettavaisessa työympäristössä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Voit myös yllättää meidät vapaamuotoisella videohakemuksellasi. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit ottaa yhteyttä minuun;

Sara Vepsäläinen 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/


Personalhuset – Hyvää työtä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254010
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli