(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivoojia Lempäälään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko oma-aloitteinen ja kaipaat aamuihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme SIIVOOJIA vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteiseen Lempäälään kauppakeskus Ideaparkissa sijaitsevaan kohteeseemme. Työvuorot voivat sijoittua maanantai – sunnuntai klo 6:00 – 10:00 välille. Työssäsi vastaat ylläpitosiivouksesta vaatekauppaympäristössä.


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotettasi. Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme, mutta tehtävässä menestymisen kannalta toivomme, että sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta siivoustehtävistä.  Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 28.2.2021


Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna, johon linkki lähetetään valituille sähköpostitse. Tarkistathan siis hakemusta jättäessäsi, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään maaliskuun alkupuolella ja työ alkaa maaliskuun lopussa.


First round of interviews will be implemented by using a video and a link for the video interview will be sent by email to selected candidates. Please double check that your email address is correct! Personal interviews will be held at the beginning of march and the job will start at the end of march.