(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivoojia Kankaanpäähän
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Oletko reipas siivousalan tekijä ja tykkään vaihtuvasta työstä? Tässä olisi siihen oiva mahdollisuus, sillä me haemme

 

REIPASOTTEISIA SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Kankaanpäähän. Tehtäväsi on ylläpitää myymälän siisteyttä - iloisella palveluasenteella. Työ pitää sisällään palvelutiskin siivousta sekä myymälän siivousta. Työvuorot sijoittuvat joko aamuun  tai iltaan. Palkkaus on Kiinteistöpalveluiden työehtosopimuksen mukainen ja tässä tehtävässä palkkaluokka on palkkaluokka 3.

 

Toivomme, että sinulla olisi alan tutkinto tai vähintään kokemusta siivousalalta - se olisi puhtaasti eduksesi, mutta kuitenkin reipas asenne ratkaisee tässä työtehtävässä. Toivomme, että sinulla on reipas asenne siivoustyötä kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä. Kohtaat työssäsi paljon ihmisiä, joten myös aurinkoinen asiakaspalveluasenne on plussaa. Koulutamme sinut tehtäviisi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, kuten henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntasetelelit, sekä kuntosalietuja. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi.

 

Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9 

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!

 

Huomioithan, että Korona-tilanteen vuoksi toteutamme haastattelut pääasiallisesti videotyökalun avulla.