(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivoojia Joensuuhun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Aikainen lintu madon nappaa! Oletko etsimämme aamuvirkku? Sopisiko aamutyö sinun elämäntilanteeseesi?  Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme innostuneita ja ahkeria MYYMÄLÄSIIVOOJIA Joensuuhun.

Myymäläsiivoojana vastaat myymälän yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työt alkavat aamuisin klo 05.00 ja ovat kestoltaan n. 4h/pvä. Työtä on tarjolla ma - pe, ajoittain la.

Tehtävässä menestyäksesi katsomme eduksi alan koulutuksen ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja reippaus työtä kohtaan. Työhön annetaan hyvä perehdytys, joka takaa sinulle onnistumisen työssäsi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, sekä sinulta löytyy työhön vaadittava hygieniapassi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme pitdempiaikaista työsuhdetta, sekä luotettavan ja hyvän työnantajan. Työ antaa mahdollisuuden kehittyä ja hankkia itsellesi lisää työkokemusta. Tämä voi olla sinun väyläsi vakituiseen työsuhteeseen  suoraan asiakkaalle!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.


Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää
miia.tarvainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.