(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivoojia, 5 hlöä, Tampereen keskusta
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme Tampereen keskustaan myymäläsiivoojia osa-aikaisiin ja kokopäiväisiin työsuhteisiin.

Tärkeimpiä piirteitä haettavissa henkilöissä ovat reipas asenne ja halu oppia uutta. Aiempi kokemus siivouksesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työtehtäviin saa perehdytyksen. Työtä tehdään myymälän aukioloaikana, joten työ vaatii halua työskennellä asiakkaiden parissa. Työtunnit määräytyvät oman tilanteesi mukaan, eli halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä työtä muutamasta vuorosta täysiin tunteihin viikossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet hyvien kulkuyhteyksien varressa Tampereen keskustan uudessa kauppakeskuksessa. Työ on 2-vuorotyötä ja vuoroja on tarjolla sekä arkipäiville ja viikonlopuille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhteen kesto määritellään hakijan toiveiden mukaan.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi järjestelmäämme heti tänään!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.