Myymäläsiivooja
Go On Oulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Pudasjärvelle

MYYMÄLÄSIIVOOJIA.

Asiakasyrityksemme on korkealaatuista puhtaanapito- ja siivouspalveluita tarjoava yritysketju, joka etsii nyt myymäläsiivoojia Pudasjärvelle. Työ on osa-aikatyötä ja töitä tehdään vaihtelevasti 3-6 päivää viikossa.

Työ on itsenäistä ja monipuolista siivousta, joten omaathan aktiivisen, vastuuntuntoisen sekä työtä pelkäämättömän asenteen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivousalasta, sillä työtehtäviin kuuluu kattava perehdytys sekä jatkuva tuki koko työsuhteen ajan. Aikaisempi kokemus ja/tai alan koulutus katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole vaatimus työssä pärjäämiselle. Asenne ratkaisee!

Toivomme hakijoilta

  • reipasta ja työtäpelkäämätöntä asennetta
  • joustavuutta työaikojen suhteen
  • oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta

Tarjoamme

  • mukavan kesätyön
  • kattavan perehdytyksen tehtävään
  • jatkuvan tuen työsuhteen aikana


Työsuhde: 1-3 kk, osa-aikainen
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Heti


Mikäli kiinnostuit paikasta, laita pikaisesti hakemuksesi oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-koordinaattori Aino Maaninka p. 0400 548 811.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot