Myymäläsiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista siivoojaa. 
Siivoustyön kohde on myymälä, joka sijaitsee Kiuruveden keskustassa.

Työtä on 6 päivänä viikossa (ma-la) ja kohteen siivous vie aikaa noin 3,5 tuntia per päivä, ajoittuen aamulle klo 6:00 eteenpäin.
Tarvetta tekijälle on ainakin loppuvuodeksi ja mikäli tekijällä on oma auto käytössä ja halua tehdä isompia tuntimääriä, niin myös muiden kohteiden saaminen työlistalleen on mahdollista.

Työhön ja välineisiin perehdytetään, mutta toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavasta siivoustyöstä sekä myös reipasta, itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400185
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Kiuruvesi, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä