(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä aurinkoisemman? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja työn tuloksella ilahdutat toimitilojen käyttäjiä sekä asiakkaita. Tarjoamme nyt osa-aikaisen

 

SIIVOOJAN

 

tehtävän Savitaipaleella. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka, jonka jälkeen sopimuksesta voidaan tehdä vakituinen. Haemme ammattitaitoista siivoojaa vastaamaan asiakaskohteemme kaupan tilojen puhtaanapidosta. Kohteessa työskennellään maanantaista lauantaihin klo 6:00 alkaen ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 12 h. Mikäli kuitenkin toivot viikonloput vapaiksi, on lauantain aamuvuoro mahdollista suorittaa myös perjantai-iltana. 

 

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta.

 

 Tarjoamme sinulle:

- puhtausalan huippuammattilaisista koostuvan työtiimin ja modernit työvälineet

- laajan työterveyshuollon sekä sitä entisestään laajantavan sairauskassan

- henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden

- työehtosopimuksen mukaisen palkan

- mahdollisuuden edetä hyvien työsuoritusten myötä

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset motivaation toimia siivous- ja asiakaspalvelutehtävissä. Arvostamme siivousalan koulutusta sekä kokemusta mutta kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin motivaatiosi ja asenteesi työtä kohtaan. 

 

Mikäli työnhaku on ajankohtainen asia, laitahan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.