(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

Kalajoelle. Haemme ahkeraa ja tarkkaa työntekijää huolehtimaan asiakaskohteemme siivouksesta toisen siivoojan työpariksi. Työsuhde on määräaikainen äitiyslomansijaisuus vähintään vuodeksi. Työtä tehdään kohteessa maanantai-lauantaiaamuisin klo 6:00 alkaen. Kuukauteen osuu myös 1-2 lauantai-iltaa, jolloin kohteessa työskennellään. Säännöllisiä työtunteja viikossa kertyy 16.5 tuntia. Työt kohteessa alkavat 1.7.2020, mutta työhön perehdytys alkaa jo aiemmin.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Aikaisempi siivouskokemus ei tässä tehtävässä ole pakollista, vaan työhön annetaan kattava perehdytys. Arvostamme reipasta työskentelyotetta ja halua oppia. Myös motivaation on oltava kunnossa - meillä kätesi jäljestä syntyy enemmänkin kuin puhtautta ja silmän iloa.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.