(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

SIIVOOJAA SAUVOON JA PIIKKIÖÖN

 

Työhön kuuluu huolehtia myymälätilojen siivouksesta maanantaista lauantaihin noin klo 6-8 sekä toimistotilojen siivouksesta tiistaisin ja torstaisin n. 2,5h. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Luotettava ja  motivoitunut pitää toki myös olla, sillä työ on hyvin itsenäistä.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön, sekä nykyaikaiset työvälineet. Pääset osaksi kiertotaloutta ja sen mukana myös tekemään merkityksellistä työtä! Tarjoamme sinulle ison talon huikeat henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut. Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Haluamme, että voit hyvin töissä, sekä sen ulkopuolella. Tästä syystä tarjoammekin sinulle tavallista kattavamman työterveyshuollon, jossa mm. sairauskassa jäsenyyden mahdollisuus. 

 

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla sivun reunassa olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi