(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja viikonloppuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Jämsän alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpitosiivous myymäläympäristöissä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti lauantaisin aamu- tai iltavuorossa klo 6.00-21.30 välillä n. 7-8h kerrallaan. Työhön kuuluu kiertävä lauantai-sunnuntai vuoro, jonka pystyy ajallisesti yhdistämään muihin töihin. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Siivousalan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, suomen kielen taitoa, sekä aurinkoista palveluasennetta asiakaspalvelutilanteissa. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, sopivien henkilöiden löydyttyä. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -