Myymäläsiivooja Vaasaan
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haluatko työlläsi tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja työn tuloksella ilahdutat toimitilojen käyttäjiä sekä asiakkaita. Toimintamme laajenee Pohjanmaalla uuden asiakkaan myötä, joten etsimme

 

SIIVOOJAA VAASAAN

 

Tässä tehtävässä huolehdit Vaasan HalpaHallin myymälätilojen ja henkilökunnan sosiaalitilojen päivittäisestä puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Kohteessa siivoustyötä tehdään niin käsi- kuin konemenetelmin: tämän päivän siivooja onkin moniosaaja, jolla pysyy hyppysissä niin moppi, yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Olet kultaakin kalliimpi hyvän asiakaskokemuksen luomisessa ja yksi tärkeä osa työtä onkin asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta.

 

Milloin tarvitsemme työpanostasi? Tehtävä on osa-aikainen, jossa tunteja kertyy yhteensä 22h/vko. Työvuorot ovat maanantaista perjantaihin klo 6:00-10:00 ja lauantaina klo 6:00 – 8:00. Tämän lisäksi toiselle henkilölle olisi paikka tekemään tuurauksia tässä kyseisessä kohteessa ja mahdollisesti Vaasan alueen muissa kohteissa.

 

Toivomme, että viihdyt sosiaalisessa työympäristössä ja vastaanotat reippaasti niin asiakkaat kuin erilaiset työtehtävät! Valttikorttisi ovat siis hyvät asiakaspalvelutaidot, jonka lisäksi odotamme sinulta itseohjautuvuutta sekä luotettavuutta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta emme edellytä sitä. Opetamme kaiken muun, paitsi timanttisen asenteen!

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja liikkuvan työn sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TESin, palkkaryhmä 3 mukainen eli 11,57€/h. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!   

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Nappaamme sopivan henkilön riveihimme pikimmiten ja työt alkavat viimeistään 19.10.2021. Voit rohkeasti esittää kysymyksesi työhön tai rekrytointiin liittyen laatumestarillemme Pia Korpelalle, arkisin klo 8-16 välillä p. 050 385 7537.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot