(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja Uuraisille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haluatko tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä?


Haemme reipasta SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen UURAISILLE.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu myymäläkohteen ylläpitosiivous Uuraisilla. Työ on osa-aikainen ja töitä tehdään ma, ke ja pe klo 6 – 7:20. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työ sopii mainiosti opiskelijalle tai lisäansiota haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja organisointikykyinen. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Pystyt itsenäiseen työhön ja osaat ottaa vastuuta työsi jäljestä. Asenne tässä tehtävässä ratkaisee, mutta katsomme aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä eduksesi.

Toivomme, että olet joustava, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.9.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -