Myymäläsiivooja Tesomalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2021

Pidätkö reipastahtisesta fyysisestä työstä? etsitkö aamuun painottuvaa työtä? tule mukaan joukkoomme luomaa tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme energistä SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereelle!


Työtehtäviisi kuuluu myymäläkohteen ylläpitosiivous Tesomalla Tampereella. Työtä tehdään ma - la klo 6 - 9.45. Päivittäin työtunteja on 3,75h ja viikossa 22,5h. Työsuhde on osa-aikainen ja työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut tehtävääsi kattavasti, joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi. Fyysinen työ ei ole sinulle este ja olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen sekä opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Omaat perus IT-taidot ja kykenet kommunikoimaan suomeksi asiakaspalvelutilanteissa.


Me ISS Palveluilla huolehdimme työntekijöistämme, sillä olet arvokkain voimavaramme. Panostamme hyvinvointiisi ja työssä viihtymiseesi. Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys


Hae mukaan mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.8.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot