(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja Riihimäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Oletko reipas siivousalan tekijä ja tykkäät vaihtelevasta työstä, jossa pysyt iskussa? Tässä olisi siihen oiva mahdollisuus, sillä me haemme

 

REIPASOTTEISTA SIIVOOJAA 

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Tehtäväsi on ylläpitää myymälän siisteyttä - iloisella palveluasenteella. Viikkotunteja kohteessa on 30 ja työajat klo. 6-12. Mikäli sinulla on auto ja olet valmis työskentelemään useammassa kohteessa, on kokoaikatyö myös mahdollinen järjestää.

Palkkaus tehtävässä on KIPA TES: n mukainen ja palkkaryhmä 2, eli 10,67€/h. 

 

Toivomme, että sinulla olisi alan tutkinto tai vähintään kokemusta siivousalalta, mutta reipas asenne on se, joka ratkaisee. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä. Kohtaat työssäsi paljon ihmisiä, joten aurinkoinen asiakaspalveluhenki olisi ehdottomasti tärkeää, jotta selviydyt tehtävästä. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja mahtavan työporukan, joka opastaa ja neuvoo sinut työnalkuun. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, kuten henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntasetelelit, sekä kuntosalietuja ympäri Suomea. Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon, sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Ennen kaikkea pääset osaksi kiertotalousyritystä, jossa kehittymismahdollisuudet ovat mainiot - vain taivas on rajanasi! Tuemme kaikkia motivoituneita työntekijöitä esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen merkeissä. 

 

Etkö ole vieläkään vakuuttunut? Katso Katarzynan uratarina, jossa hän kertoo omin sanoin hänen menestyksestä -> https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt, kuitenkin viimeistään 2.1.2020. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai

kysyä listätietoja 30.12-31.12.2019 klo 9.00-14.00 välillä esimieheltä Teija Tammelta puh. 050 385 6811. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!