(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja Riihimäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Oletko reipas siivousalan tekijä ja tykkään vaihtuvasta työstä? Tässä olisi siihen oiva mahdollisuus, sillä me haemme

 

REIPASOTTEISTA SIIVOOJAA 

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Tehtäväsi on ylläpitää myymälän siisteyttä - iloisella palveluasenteella. Viikkotunteja kohteessa on 30 ja työt alkavat aamuisin joko klo 5 tai klo 6. Mikäli sinulla on auto ja olet valmis työskentelemään useammassa kohteessa on kokoaikatyö myös mahdollinen.

 

Toivomme, että sinulla olisi alan tutkinto tai vähintään kokemusta siivousalalta - se olisi puhtaasti eduksesi, mutta kuitenkin reipas asenne ratkaisee tässä työtehtävässä. Toivomme, että sinulla on reipas asenne siivoustyötä kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä. Kohtaat työssäsi paljon ihmisiä, joten myös aurinkoinen asiakaspalveluasenne on plussaa. Koulutamme sinut tehtäviisi. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, kuten henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntasetelelit, sekä kuntosalietuja. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. 

 

Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt, kuitenkin viimeistään 15.12. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai kysyä listätietoja 2.12-4.12.2019 klo 9.00-14.00 välillä Teija Tammi 050 385 6811 Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!