Myymäläsiivooja Raisioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haetko osa-aikaista työtä arkiaamuille? Haluatko taloon, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja saat mahdollisuuden löytää uuden innostavan urapolkusi?


Etsimme nyt SIIVOOJAA vastaamaan myymäläkohteemme ylläpitosiivouksesta RAISIOSSA!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtä tehdään kolmesti viikossa - maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7:30-10:30. Työsuhde on osa-aikainen (9h/viikko) ja vakituinen.


Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ja innokas työntekijä, ja nautit fyysisestä työstä! Aiemman kokemuksen siivoustyöstä katsomme eduksi, mutta ennen kaikkea painotamme oikeanlaista asennetta. Olet positiivinen ja reipas, ja kykenet sitoutumaan arkiaamujen työvuoroihin. Asiakaspalvelutilanteista selviydyt suomen kielellä eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä.


Meillä pääset työskentelemään kannustavassa ja turvallisessa työympäristössä. Painotamme päivittäisessä työskentelyssämme työturvallisuutta, sillä haluamme, että jokaisen työntekijämme työpäivä päättyy hymyissä suin. ISS Palveluilla saat myös mahdollisuuden kehittyä. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia niitä toivoville ja pyrimme aina yhdessä kanssasi löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan ISS:n tiimiimme!


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viipymättä. Hakuaika päättyy 19.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot