(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja, Pirkkala, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme useita siivoojia joulukuussa avattavaan uuteen myymälään Pirkkalaan asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. 

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja tunnollisuutta. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Siivottava kohde sijaitsee Pirkkalan Partolassa. Toivomme pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa sitoutua tähän kohteeseen ja työvuoroonsa.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät myymälän yleisissä tiloissa. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (PR 2 10,88€/h).

Etsimme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen lauantai aamuvuoroon, jossa työaika on aina klo 05.00- 13.00 (7,5h/vko) sekä toista henkilöä vakituiseen työsuhteeseen sunnuntai aamuvuoroon, jossa työaika on aina klo 05.00- 11.15 (6h 15 min/vko). Ilmoitathan hakemuksessasi kummasta vuorosta olet kiinnostunut vai oletko kiinnostunut mahdollisesti molemmista vuoroista.

Työn on tarkoitus alkaa heti joulukuun alusta, 1.12. ja etsimämme henkilö voi työskennellä myös joulunpyhien aikaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työtarve on jatkuva ja alkaa vuokratyösuhteena Nordic Henkilöstöpalvelujen kautta. Tehtävään valitulla henkilöllä on tulevaisuudessa myös hyvät mahdollisuudet rekrytoitua suoraan Wincleanille. Tarjoamme hyvälle työntekijälle myös mieluusti halutessasi lisätunteja muissa siivouskohteissamme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi ja osaamisestasi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta henkilöstökonsultti Niina Vuoksi, p. 050 411 1878 niina.vuoksi@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.