(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja, osa-aikainen, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista myymäläsiivoojaa Jyväskylän alueelle. Työvuorot sijoittuvat aamu-, päivä- tai ilta-aikoihin kohteista riippuen.

Tehtävät pitävät sisällään myymäläsiivousta erikoisliikkeissä ja markettiympäristöissä. Siivousvälineinä mm. päältäajettava kone sekä muut menetelmät.

Arvostamme aiempaa siivousalan työkokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisäksi auton käyttömahdollisuus etuna työn sijainnista johtuen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä motivoitunutta ja oppimishaluista asennetta siivoustyötä kohtaan sekä sitoutumista keikkaluontoiseen työhön ja valmiutta ottaa vuoroja vastaan lyhyelläkin varoajalla.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.