Myymäläsiivooja Lappeenrantaan
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

OSA-AIKAISEKSI MYYMÄLÄSIIVOOJAKSI

 

Tässä tehtävässä huolehdit myymälän päivittäisestä puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä Lappeenrannassa. Tämän päivän siivooja onkin moniosaaja, jolla pysyy hyppysissä niin moppi, yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Olet kultaakin kalliimpi hyvän asiakaskokemuksen luomisessa, hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Työvuorot ovat maanantaista lauantaihin aamupainotteisesti: klo 5:00 alkaen ja viikossa töitä kertyy yhteensä 18 tuntia. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, palkkaryhmä 2 eli 11,02€/h.

 

Edellytämme hakijalta ennen kaikkea positiivista palveluasennetta, reipasta tekemisen meininkiä ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Meillä asenne ratkaisee! Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme hakijalta suomen kielen osaamista siten, että tulee toimeen ja kykenee keskusteluun auttavasti suomen kielellä. 

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja liikkuvan työn sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!   

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  tai kysyä lisätietoja tehtävästä rekry(at)lassila-tikanoja.fi (lisääthän viestiisi työpaikkailmoituksen viisinumeroisen ID-tunnuksen). Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499477
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lappeenranta