(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja Laihialle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Onko edessäsi välivuosi tai etsitkö iltatöitä alkavien opintojen oheen? Meillä on nyt avoin iltasiivoojan paikka tarjolla LAIHIALLA myymäläsiivouksen parissa!


Etsimme reipasta ja oikealla asenteella varustettua osa-aikaista työntekijää SIIVOUSTEHTÄVIIN. Työ sisältää myymäläsiivousta asiakaskohteessamme Laihialla keskustan tuntumassa. Työajat sijoittuvat ma-la päiville ilta-aikoihin klo 20:00-24:00 välille vaihtelevasti. Työtunteja sinulle kertyy viikkotasolla n. 12h/vko. Työskentelet siis iltaisin 2h/vuoro. Halutessasi voit tehdä lisätyötunteja myös toimistosiivouksen parissa Laihialla päivä-aikaan. Työsuhde on vakituinen alkaen mahdollisimman pian. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita kaipaavalle.


Emme vaadi pitkää CV luetteloa, emmekä kokemusta siivoustyöstä. Riittää, että haluat oppia perehdytyksessämme ja omaat reippaan, asiakaspalveluhenkisen asenteen. Eduksesi on kuitenkin aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta sekä B-ajokortti liikkumistasi helpottamaan. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.  Tässä on tilaisuutesi työskennellä alan ammattilaisten joukossa, mukavassa työilmapiirissä. Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä.


Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa älä enää emmi, vaan täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 29.7.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.  

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.