(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja, Lahti
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI LAHTEEN

 

Tässä tehtävässä huolehdit myymäläkohteestamme, muun muassa vastaamalla elintarviketiskin puhtaanapidosta sekä astiahuollosta. Olet siis avainasemassa luomassa monen kävijän kirjaimellisesti siistiä ja viihtyisää asiakaskokemusta! Etsimme sekä kokoaikaista työntekijää (37,5h/vko) että osa-aikaista viikonlopputyöntekijää (8h/vko). Työaika sijoittuu pääosin ilta-aikaan noin klo 16-23 välille, mutta voi kuitenkin vaihdella.

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta, luotettavuutta sekä itsenäistä työotetta. On aina eduksesi, jos olet siivonnut myös muualla kuin kotonasi! Alan koulutusta emme vaadi –  pääasia on, että sinulla on motivaatiota ja intoa oppia. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä.

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!    

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo