Myymäläsiivooja Jyväskylään
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön. Kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla!  Etsimmekin nyt uutta vahvistusta aktiiviseen tiimiimme, liity siis remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI JYVÄSKYLÄÄN

 

Tässä tehtävässä huolehdit pienen myymäläkohteemme päivittäisestä puhtaanapidosta. Olet siis avainasemassa luomassa monen kävijän kirjaimellisesti siistiä ja viihtyisää asiakaskokemusta! Kohteella työskennellään kolmena päivänä viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Työaika on 1,5h/päivä ja ajankohdaltaan vuoro sijoittuu aamuun klo 6 – 7:30. Tässä siis huippumahdollisuus sinulle, joka etsit lisätienestiä! Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TESin mukainen, palkkaryhmä 3 eli 11,57€ tunnilta. 

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta, luotettavuutta sekä itsenäistä työotetta. On aina eduksesi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä –  pääasia kuitenkin on, että sinulla on motivaatiota ja intoa oppia! Tehtävässä vaaditaan suomen kielen osaamista asiakaspalvelutilanteiden vuoksi siten, että pystyy kommunikoimaan suomen kielellä auttavasti.

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!    

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot