(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja Inariin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 


Inarissa olisi nyt paikka auki osa-aikaiselle SIIVOOJALLE myymäläkohteessa.


Etsimme myymälän ympäristöön siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään asiakaskohteessamme maanantaista perjantaihin 15 tuntia viikossa mihin vuorokaudenaikaan tahansa kello 6-00 välillä. Satunnaiset viikonloppuvuorot ovat myös mahdollisia, mutta niistä sovitaan erikseen. Työ sopii hyvin, esimerkiksi lisäansiota kaipaavalle opiskelijalle.


Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen siivoustehtävistä, mutta tärkeämpää on reipas asenne työn tekoon. Perehdytämme hyvin tehtävään. Jos nautit oman kätesi jäljestä ja joustavista työajoista sekä omaat oma-aloitteisen ja itsenäisen työotteen tämä voi olla juuri etsimäsi paikka.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi. 


Hakuaikaa on 2.8.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -