(Poistunut julkaisusta)

Myymäläsiivooja iltavuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme nyt omatoimista ja tarkkaa OSA-AIKAISTAILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Konnevedelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous myymäläympäristössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä osa-aikainen. Työtä tehdään neljänä iltana viikossa, maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina klo 19–21 välillä. Työtunteja tehtävässä kertyy n. 1,5 h/pvä ja 6 h/vko. Tunteja on mahdollista täydentää sijaisuuksilla Konnevedellä ja Laukaassa.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja B-ajokortti katsotaan eduksi. Olethan innokas oppimaan uutta ja tunnollinen työskentelijä.

ISS palvelut tarjoaa sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 5.2.2020 osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -