Myymäläsiivooja aamuvuoroon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Etsitkö osa-aikaista aamutyötä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme SIIVOOJAA Jyväskylään.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous myymäläkohteessa Jyväskylässä. Työaika on ma – pe klo 6 - 10, 4h päivässä. Joka toinen viikko lauantaina on työpäivä, jolloin yksi arkipäivä on vapaata. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tähän tehtävään emme edellytä alan koulutusta tai työkokemusta, mutta katsomme sen  eduksesi. Arvostamme reipasta asennetta työtä kohtaan, asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Tehtävässä toimimiseen tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 19.9.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot