(Poistunut julkaisusta)

Myymälä/salityöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Oletko asiakkaiden kanssa työskentelystä syttyvä tehopakkaus, jolta onnistuu työt niin salin puolella tarjoilijana kuin myymälän puolella kassan takana? Etsit kenties monipuolista työtä, joka antaa sinulle joustoa vapaa-aikaasi? Jos vastasit kyllä, niin siinä tapauksessa tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten. Etsimme siis MYYMÄLÄ/SALITYÖNTEKIJÄÄ Route24 -huoltoasemalle Vesivehmaalle.

Route 24 on täyden palvelun huoltoasema Gulf-lipun alla, 24-tien varressa Vesivehmaalla. Ravintolassamme tarjolla arkisin oman keittiön täyttävät lounaat noutopöydästä. Carte-listalta herkullista pihviä, burgeria, pizzaa tai kevyempään nälkään vaikka salaattiannos. Omasta leipomostamme herkut kahviossamme nautittavaksi tai kotiin viemisiksi myymälän puolelta. Tilauksesta myös custom made kakut. Huollon puolella asentajat hoitavat autosi kuntoon ja myymälästämme löydät laajan valikoiman tuotteita myös auton hoitoon.

Sinun työtehtäviisi kuuluu ravintolapuolella asiakkaiden tilausten vastaanottaminen, pöytiintarjoilu sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi pääset myymälän puolelle kassantyöntekijän monipuolisiin tehtäviin. Tässä tehtävässä et siis pääse tylsistymään, vaan päivät ovat varmasti erilaisia. Työn punaisena lankana on kuitenkin asiakaspalvelu, ja heille hyvän kokemuksen tarjoaminen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta, vaan tässä työssä pärjäät hyvillä asiakaspalvelutaidoilla ja työhön motivoituneella asenteella! Sinulla ei tarvitse olla myöskään koulutusta alalle, mutta jos sinulta löytyy anniskelupassi/hygieniapassi, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. Näidenkin kohdalla riittää, että olet motivoitunut suorittamaan kurssit tarvittaessa.

Työsi painottuu välivuoroille (8-15), illoille (14-21) sekä viikonlopuille. Tässä on mahdollisuus isompaankin tuntimäärään, jos olet valmis työskentelemään yrityksen eri toimipisteillä. Työt alkavat sovitusti, mutta tammikuun 2020 aikana. Route 24 on savuton työyhteisö.

Jos koet olevasi etsimämme asiakaspalvelun aurinkoinen osaaja, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tarpeen tullen saat Amikon Tiitulta, p. 050 513 3102, tiitu.ihamaki@amiko.fi